Benvinguts! Bienvenidos! Welcome!

Benvinguts al nostre bloc! Esperem que us sigui útil l'informació que trobeu!
Moltes gràcies per la vostra visita ;)

Bienvenidos a nuestro bloc! Esperamos que os sea útil la información que encontréis!
Muchas gracias por su visita! ;)

Welcome to our blog! We hope that you useful information applies! Thank you for your visit! ;)

Què et sembla el bloc? T'ha estat útil?

dilluns, 10 de maig del 2010

Valoració del treball

La realització d’aquest treball ens ha permès conèixer el per què hi ha una xemeneia que no s’utilitza al mig del pàrquing de “l’Alcampo”, com era Sant Adrià en l’època d’industrialització, l’antiga CELO, què fabricava, com funcionava i conèixer un antic treballador d’aquesta.

Ha estat un treball interessant encara que no hi hagués molta informació ha estat entretingut buscar-la i esbrinar coses noves, anècdotes; com el sou d’aquell temps, com que a la Vanguardia sortís una baralla entre treballadors, com que podies comprar bons de l’industria per 500pts, actualment 3 euros, etc. A més vam fer activitats totalment noves per nosaltres com una entrevita, una enquesta i mesurar altures a partir de la trigonometria.

A més a més, no ha estat tan agoviant com un crèdit de síntesi, que es tenia que fer tot en una setmana ocupant totes les hores de classe, si no que aquest treball ha estat més tranquil encara que més complicat. Cal dir, que sense l’ajut del professor no podríem haver-lo fet amb aquest detall d’informació, ja que ell ens va aconseguir una entrevista i ens va ajudar en varies activitats.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada